Service

Trekhaak montage

Ben je op zoek naar een trekhaak, dan kunnen wij jou helpen bij de keuze en montage van de juiste trekhaak. Auto Huitink & Grooters B.V. is een zelfstandige vestiging van Trekhaakcentrum.nl en staat daarmee garant voor een vakkundige montage van kwaliteit trekhaken. Je krijgt bij ons een levenslange garantie op de montage van zowel de trekhaak als de kabelset. Tijdens de trekhaakmontage kun je gebruik maken van één van onze leenauto’s.

Bereken de prijs van de gewenste trekhaak

Bij de aankoop van een trekhaak kun je kiezen tussen een vast of afneembaar systeem en voor sommige auto’s is zelfs een wegklapbare trekhaak mogelijk. Wil je weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor montage op jouw auto? Vul het kenteken in op deze site.

Fietsendrager trekhaak

Wij hebben speciale fietsendrager trekhaken in ons assortiment. Deze zijn geschikt om één of meer fietsen mee te nemen. De fietsendrager trekhaak kan gebruikt worden voor bijna alle auto’s, bestelwagens en campers.
Wel is belangrijk om te weten of je gewone fietsen of elektrische fietsen wilt vervoeren. Het gewicht van de fietsendrager en fietsen samen mag niet meer zijn dan de maximale verticale kogeldruk. De maximale kogeldruk verschilt per auto en per trekhaakfabrikant. Onze trekhaakspecialisten weten precies waar ze op moeten letten en maken samen met jou de juiste keuze voordat de trekhaak veilig wordt gemonteerd.

Heb je een fietsendrager nodig?

Ook een fietsendrager kun je bij ons vinden. In onze showroom hebben we enkele modellen liggen. Kom vrijblijvend een kijkje nemen of neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.