Private Lease Used

Private Lease voor gebruikte auto’s

Voor een vast bedrag in de maand autorijden, alleen nog wassen en tanken. Geen spaargeld dat aangesproken hoeft te worden, geen onverwachte reparatiekosten meer.
Duidelijkheid én zekerheid vooraf!

Private Lease auto’s zijn bijna altijd nieuwe auto’s, vaak in een beperkte uitvoering of specificatie leverbaar.
Daar brengt Auto Huitink & Grooters B.V. nu verandering in met Auto Huitink Private Lease Used.

Auto Huitink Private Lease Used is beschikbaar voor 80% van alle auto’s die bij Auto Huitink & Grooters B.V. te koop worden aangeboden.
Je hebt dus volop keuze in alle modellen en uitvoeringen, dit in tegenstelling tot Private Lease voor nieuwe auto’s waar je vaak slechts keuze hebt uit een zeer beperkt aanbod.
Voor het bedrag van een “kale” nieuwe auto rij je bij ons in een complete auto van het gewenste merk en type!

Auto Huitink Private Lease Used  is ook beschikbaar voor het hogere en duurdere segment. Ook elektrische auto’s behoren tot de mogelijkheden.
Een elektrische Citroen C-Zero bv kan al gereden worden voor een maandbedrag van slechts € 179!
Tanken hoeft dan niet meer, alleen nog (zeer voordelig) stroomladen! En wassen natuurlijk….

Schadevrije jaren

Een van de nadelen die Private Lease kan hebben is het verlies van schadevrije jaren. Bij Auto Huitink Private Lease Used neem je de schadevrije jaren mee en bouw je ook schadevrije jaren op! Met Auto Huitink Private Lease Used bieden we jou zekerheid en duidelijkheid.

Eigen leasemaatschappij  –  Auto Huitink Lease BV

Auto Huitink Private Lease Used is een product van Auto Huitink Lease BV, een eigen leasemaatschappij van Auto Huitink. Alles in eigen beheer, aanschaf, reparatie/onderhoud, verzekering via onze Auto Huitink Autopolis en onze Auto Huitink Assistance Pechhulp. Dit alles zorgt ervoor dat de tarieven scherp zijn, de lijnen heel kort en de service zoals u van ons gewent bent. Vergelijk dat maar eens met een grote leasemaatschappij!

Onderhoud en schadeherstel bij Auto Huitink in Groenlo

Het onderhoud vind plaats bij ons bedrijf in Groenlo. Daarom zal het voor klanten die ver weg wonen lastig zijn gebruik te maken van Auto Huitink Private Lease Used immers voor onderhoud en/of reparatie kan de afstand een belemmering vormen. Hetzelfde geld uiteraard voor schadeherstel.

Leasetarief inclusief

 • Afschrijving
 • Rente
 • Houderschapsbelasting
 • Verzekering (premie afhankelijk van schadevrije jaren)
 • Reparatie en onderhoud
 • Banden
 • Vervangend vervoer per direct (ook bij onderhoud)
 • 24 uurs Pechservice ( Auto Huitink Assistance)

Offerte op maat

Alle leasetarieven vermeld op onze site zijn incl. BTW en gaan uit van de volgende gegevens;

 • Looptijd 60 maanden
 • 15.000 km per jaar
 • 8 schadevrije jaren

Wij maken graag een offerte op maat voor afwijkende gegevens, stuur vrijblijvend een mail aan lease@autohuitink.nl en u krijgt snel een scherpe aanbieding!

In de introductiemaand Juni voorzien we alle Auto Huitink Private Lease Used auto’s kosteloos van All Season banden, 4 seizoenen banden voor het hele jaar!

 

 

Zakelijke klanten
Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom voor het leasen van zowel personen- als bedrijfswagens. Dit kan ook zonder verzekering, soms hebben bedrijven een pakketpolis waardoor het voordeliger is de auto zelf te verzekeren.
Ook dit is mogelijk!

Bovendien hebben we altijd vervangend vervoer beschikbaar in de vorm van een bedrijfswagen. Ook voor koelwagens kunnen we een passende vervangend vervoer oplossing bieden!

We kunnen voor bijna iedere auto een scherpe offerte op maat maken.
Stuur een mail naar lease@autohuitink.nl.