Service

Bandenservice

Wij raden aan om eind oktober of in de maand november de zomerbanden te vervangen door winterbanden. Bij temperaturen lager dan 7 graden worden zomerbanden namelijk minder effectief. Winterbanden functioneren het beste tijdens winterse omstandigheden, het rubber en het profiel van de band hebben daarvoor de beste eigenschappen. Vanaf maart/april tot november is het tijd om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden.

autobanden

Merkbanden en zeer voordelige B-merkbanden

Wij verkopen en monteren merkbanden en zeer voordelige B-merkbanden. Door grootschalig in te kopen kunnen wij zomer- en winterbanden tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Eventueel compleet met velgen. Ook voor de opslag van zomer- of winterbanden kun je bij ons terecht. Wij berekenen hier geen kosten voor. Bandenopslag doen wij zowel voor particuliere als voor zakelijke rijders.

Jouw banden worden door ons veilig bewaard
Na de bandenwissel worden jouw zomer- of winterbanden veilig en zorgvuldig voor je opgeslagen. De bij ons opgeslagen banden zijn kosteloos verzekerd tegen verlies door diefstal en brand. Wel wordt het wisselen van de banden in rekening gebracht.

Maak een afspraak >

Service - Bandenservice

Tarieven banden wisselen

    • Wisselen zomer/winterbanden (losse banden) € 77,50
    • Wisselen complete set (banden inclusief velgen) € 42,50

Maak een afspraak om jouw zomer- of winterbanden te laten monteren. Zodat je weer veilig op weg kunt!