Over ons

Ons bedrijf

Auto Huitink & Grooters B.V. heeft al een mooie geschiedenis, want in 2002 besluiten Eric en Ingrid Huitink het autobedrijf van de gebroeders Klein Gunnewiek over te nemen. Het klantenbestand groeit hard en een jaar later verhuist het bedrijf van de Industrieweg in Groenlo naar de huidige vestiging op de Batterij 16 in Groenlo. Om nog meer aan de klantwensen te voldoen wordt in 2007 de werkplaats uitgebreid met een aparte schadeherstel afdeling. Ook in de jaren die volgen blijft Auto Huitink & Grooters B.V. haar diensten uitbreiden.

Auto Huitink Historie

Ons bedrijf - Auto Huitink pand

Compleet pakket aan diensten

Inmiddels behoort Auto Huitink & Grooters B.V. tot een van de grootste universele zelfstandige autobedrijven in de regio. Met het dealerschap van Bosch Car Service, een eigen schade afdeling, een eigen pech service (Auto Huitink Assistance) en lease activiteiten biedt Auto Huitink & Grooters B.V. haar klanten een compleet pakket aan diensten. Een zogenaamd one-stop-shopping service om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. De missie van Auto Huitink & Grooters B.V. is dan ook om met een enthousiast team medewerkers de klant de best mogelijke service te bieden voor alles wat met auto’s te maken heeft.

Één aanspreekpunt

Wij willen onze klanten niet alleen een auto verkopen, maar ook zorgdragen voor het onderhoud van de auto en hulp bieden bij pech. Ook voor het financieren van een auto hebben we diverse mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor het totale pakket: van de aanschaf en financiering van een auto tot onderhoud, (ruit)reparatie, schadeherstel en pechhulp binnen Europa. Onze service gaat heel ver. Of je nu in je woonplaats staat met een lekke band of ergens op een berg in Frankrijk gestrand bent, wij helpen je weer op weg of brengen je veilig thuis!

Wij kunnen je van dienst zijn met:

 • Lease onderhoud
 • Operational lease
 • Financial lease
 • Short lease
 • Financieringen
 • Uitgestelde betaling
 • Zoekopdrachten
 • Taxatie
 • Inkoop
 • Occasions
 • Nieuwe auto’s
 • NAP (Nationale Auto Pas)
 • BOVAG Garantie
 • Uitgebreide garantie
 • Accessoires

 

 

Personenauto’s en bedrijfswagens

Wij zijn niet afhankelijk zijn van één merk. Daardoor krijg je bij ons altijd een onafhankelijk advies. Onze voorraad occasions behoort tot de grootste in de regio. Ook al hebben wij een grote voorraad occasions, ruim 30% van de verkochte auto’s wordt via een zoekopdracht ‘op maat’ ingekocht, een ongekend hoog percentage. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens.
Je hebt bij ons altijd keuze uit een voorraad van circa 150 auto’s in diverse prijsklassen.

Wij leveren merken als: Opel, Ford, VW, Audi, Skoda, Peugeot en Renault. Bij de aankoop van een auto heb je de keuze uit verschillende servicepakketten. Hiermee bepaal je zelf hoe je de auto geleverd wilt hebben. Ook je huidige auto kun je bij ons inruilen. Vraag ons ook gerust eens naar onze goede financieringsmogelijkheden.

Service en onderhoud

Wij onderhouden je auto en bieden je de Auto Huitink 24 uurs pechhulp service. Met een team van gekwalificeerde monteurs en de modernste test- en diagnoseapparatuur kunnen wij jouw auto perfect onderhouden en repareren. In onze goed uitgeruste werkplaats verzorgen wij reparatie en onderhoud van alle merken. Wij verzorgen dit ook voor bijna alle grote leasemaatschappijen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor schadeherstel en ruitschade. Met onze eigen 24 uurs pech service kun je ons altijd bereiken als je onverhoopt met pech langs de weg staat. Wij helpen je snel weer op weg, regelen een vervangende auto of brengen je weer thuis. Auto Huitink Assistance is 24 uur per dag bereikbaar.

Wij bieden onze klanten de best denkbare service, 24 uur per dag. En dat alles voor maar €29,95 per jaar!

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak. Wij staan je graag te woord. En als je even moet wachten dan zijn er in onze showroom genoeg zitjes waar je wat kunt lezen en een kop koffie kunt drinken. Voor kinderen is er binnen en buiten een mooie speelruimte.