Service

Auto Huitink Assistance

Auto Huitink Assistance helpt jou snel weer op weg
Is jouw auto bij ons in onderhoud? Dan kun je gebruik maken van Auto Huitink Assistance. Deze pechhulp heeft de meest complete dekking bij pech en autoschade en als het nodig is regelen wij vervangend vervoer. Auto Huitink Assistance is voor klanten die het onderhoud van hun auto bij ons uit laten voeren.

Voor maar € 29,95 per jaar bieden wij:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele hulpverlening
 • Pechhulp in heel Europa – inclusief jouw woonplaats
 • Dekking geldt voor iedereen die in de auto rijdt
 • Geen leeftijdsgrens van de auto
 • Vervangend vervoer op maat – in het buitenland tot 30 dagen
 • Vergoeding verblijfskosten, inzittenden en hun bagage
 • Repatriëring van jouw auto, inzittenden en hun bagage
 • Alleen door Auto Huitink onderhouden auto’s (volgens fabrieksvoorschrift) zijn gedekt
 • Ook bij (ruit)schade helpen wij je

Enkele voorbeelden van pechsituaties die bij Auto Huitink Assistance gedekt zijn:

 • Lekke band en geen reservewiel aanwezig (veel auto’s hebben dit niet meer)
 • Verkeerde brandstof getankt
 • Sleutels in het contact laten zitten / deur op slot
 • Verlichting of iets anders aan laten staan – accu leeg

Bij veel pechhulpverleners zijn één of meerdere van deze situaties niet gedekt.

Onze hulp is completer, sneller en goedkoper dan een vergelijkbare pechhulpverlener
Pech onderweg maak je liever niet mee. Maar als je een keer stil komt te staan dan is het goed te weten dat Auto Huitink Assistance alles voor je regelt. Auto Huitink Assistance kent maar één dekking, de meest complete dekking, inclusief uitgebreid vervangend vervoer en aanhanger / caravan dekking.

Geen enkele Pechhulp is zo compleet, en dat voor maar € 29,95!

Een vergelijkbare pechhulpdienst kost ruim €200,- en is niet zo compleet als Auto Huitink Assistance. Hoe dat nou kan? Heel simpel. Auto Huitink Assistance is alleen voor klanten die het onderhoud van hun auto bij Auto Huitink laten uitvoeren. Dus klanten die bijvoorbeeld alleen de banden of alleen de APK door Auto Huitink laten uitvoeren kunnen geen gebruik maken van Auto Huitink Assistance. Tijdig onderhoud, zoals voorgeschreven door de fabrikant, is van essentieel belang om jouw auto probleemloos te laten rijden. En het mooie is: stel je hebt een wat oudere auto, dan betaal je hetzelfde lage tarief van € 29,95.
Bij enkele pechhulp aanbieders hoeft de auto niet periodiek onderhouden te worden. Veel pechgevallen zijn te wijten aan geen of onvoldoende onderhoud en hadden dus voorkomen kunnen worden. Als je jouw auto keurig laat onderhouden betaal je dus mee voor diegene die dat niet doet en vaker een beroep op de pechhulp moet doen.

Hoe werkt Auto Huitink Assistance?

Heel simpel. Bij pech of schade bel je het algemene Auto Huitink & Grooters B.V. nummer +31 (0)544 – 46 43 04 en je wordt direct door onze medewerkers zelf geholpen. Buiten onze openingstijden word je doorgeschakeld naar onze (internationale) pechhulpservice. Je hoeft dus maar één nummer te bellen en hulp is verzekerd, of je nou thuis staat met een lekke band of ergens op een berg in Zuid Frankrijk. En of je nu overdag belt of ’s nachts, je wordt met één telefoontje snel geholpen.
Wij kennen jou en jouw auto en kunnen daardoor beter op de situatie inspelen. Als je tijdens jouw vakantie pech krijgt en de auto is ter plekke niet te repareren, nemen we indien nodig jouw auto mee naar ons bedrijf voor reparatie en zorgen we ter plekke voor vervangend vervoer. Zo kun jij blijven genieten van je vakantie met een passende vervangende auto.

Bekijk de Auto Huitink Assistance folder >

Heb je schade aan je auto? Bel Auto Huitink Assistance

Ook bij schade kun je een beroep doen op Auto Huitink Assistance, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij geven je aan hoe te handelen, helpen bij eventuele problemen en zorgen ervoor dat de auto naar ons bedrijf gebracht kan worden. Soms komen we ter plekke om je te helpen als dit nodig en mogelijk is. Bovendien kunnen wij direct (kosteloos) vervangend vervoer voor je regelen zodat jij weer vlot op weg bent. Dit gaat vaak sneller dan wanneer je met je eigen verzekeringmaatschappij belt. Tot slot helpen wij je met de schadeafwikkeling (o.a. schadeformulier) en zorgen ervoor dat jouw auto weer snel en vakkundig hersteld wordt. Het vervangend vervoer is kosteloos en je hebt geen of een laag eigen risico!

Auto Huitink Assistance
Bel ons voor meer informatie of om je aan te melden voor onze pechhulp: +31 (0)544 – 46 43 04. Eén nummer bij pech of schade.