Over ons

Reviews

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over ons bedrijf.
Hieronder leest u de beoordeling van andere klanten welke u reeds voor gingen en heeft u de mogelijkheid om ons te beoordelen.

Beoordeel zelf ons bedrijf

478 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 9,0

96% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Gemaakte afspraak niet nagekomen
    Telefonisch afspraak gemaakt. Telefoniste Anne was ontzettend onvriendelijk en veel te amicaal. Afspraak gemaakt voor beurt auto en vervangend vervoer geregeld. Helaas was er geen vervangend vervoer geregeld. Wij waren klant bij Grooters en niet vrijwillig overgestapt naar Huitink. Nu weten we ook waarom. Jolanda - Eibergen - 15-07-2024 -
    Aanbeveling Nee
    2
    Mevrouw Meijer is vroeger klant bij ons geweest, wij hebben haar toen geadviseerd naar een ander autobedrijf te gaan. Dat doen we zelden, maar soms is dit beter.... Dit bedrijf, Autobedrijf Grooters, hebben we eind vorig jaar overgenomen en omdat mevrouw haar auto daar gefinanciert/geleast heeft komt ze voor het onderhoud weer bij ons terecht, immers het onderhoud zit in het leasecontract. Dat ze dit niet van harte doet laat zich raden. We kijken er niet vanop dat er op deze manier een reactie van haar komt.
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Vriendelijk geholpen en prijsbewust Marcus - Groenlo - 06-06-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima garage
    Je kunt hier altijd met je auto terecht Goede service. Naves - Winterswijk - 15-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service
    Prima service, in april een andere auto gekocht, hopelijk kunnen we hier weer jaren mee vooruit. Alex - Ruurlo - 14-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service en gastvrijheid!
    Ik bezocht de garage voor de bandenwissel. Onder het genot van een bakje koffie kon ik hier op wachten. Ook als je zelf ondertussen nog even wilt telewerken hebben ze hier een mooi hoekje voor ingericht. JHM - Enschede - 14-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed geholpen,klantgericht en klantvriendelijk
    Nette service B - Neede - 13-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Betrouwbare en vakkundige garage.
    Alles liep volgens afspraak, goede leenauto stond klaar, geen gedoe met wel of niet met volle tank inleveren, montage perfect uitgevoerd. Meer dan tevreden. A.F. Stam - Ruurlo - 09-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Fijne garage met goede service.
    Ik word op een prettige en snelle manier geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Henno Boonk - Lichtenvoorde - 08-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Perfect geholpen.
    De auto werd gebracht voor een beurt, en APK. Alles is keurig, en correct nagelopen, en evt. reparaties zijn uitgevoerd in overleg. (o.a. gebroken schokbreker veer). Hennie - Eibergen - 07-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed adres met prima service
    Goede ervaring met de garage. Koop er al jaren een auto. Kan mensen adviseren om hier een auto te kopen. Prima adres. Jaap - Groenlo - 07-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Vriendelijk en betrouwbaar
    Een garage waar je goed wordt geholpen en nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Clemens Wijlens - Beek Ubbergen - 07-05-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Prima service Johan - Meddo - 30-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Topbedrijf met toppersoneel
    (Snelle) service, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Zijn al jaren zeer tevreden klant. Theo - Eibergen - 30-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima
    Vriendelijke ontvangst Tonnie - Haaksbergen - 30-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Gewoon goed.
    Correct en conform afspraak geholpen. A Veldhuis - Lichtenvoorde - 30-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer goede service
    Mooi bedrijf met uitstekende service en vriendelijke bediening. Werk werd snel en goed uitgevoerd. Marianne Hoffman - Lochem - 30-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima afgehandeld
    Snelle reactie op de aanmelding ën verder alles prima afgehandeld. Jan - Ruurlo - 22-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Omruilen winterbanden voor zomerbanden
    Niets aan op te merken. Alles prima verzorgd! Petra - Lichtenvoorde - 22-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Gewoon altijd goed en een prettige persoonlijke benadering!!
    Word al jarenlang prima geholpen. De benadering van de klant door de medewerkers is vriendelijk en persoonlijk. Ook ‘even er iets tussendoor’ is nooit en probleem. Er wordt ook zeer zeker met je meegedacht. Al met al zeer tevreden over een prima bedrijf. Dibbe - Beltrum - 08-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snel klaar en rijdt weer heerlijk
    APK en kleine beurt, snel gefixt en weer top rijden (op de zomerbanden) Bertkelderman@gmail.com - Borculo - 01-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goede service
    In goed overleg is de service- beurt van Grooters ook door Huitink overgenomen! Heel schappelijk! Annette - Eibergen - 18-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling goede service
    Alles werd correct geregeld. van bestelling tot aflevering met uitleg. zelfs nog controle op de inhoud van de doos of het compleet was. Robert - Eibergen - 18-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekend werk geleverd
    Precies volgens afspraak is het plaatsen van mijn trekhaak gedaan. Zowel de afgesproken tijd als prijs was tip top in orden. Werk netjes uitgevoerd en zeer vriendelijk geholpen. Rob - Winterswijk - 18-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima en snel uitgevoerd op de dag van de onderhoudsbeurt
    Eerste onderhoudsbeurt na de overname nu hier laten uitvoeren. Zoals koptekst beschreven prima en snel. Richard - Borculo - 16-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Spiegelkap besteld voor Renault Kadjar
    Mijn eerste review misschien te snel geschreven Er is toch een spiegelkap besteld en ik kan eerdaags mijn kap laten monteren. Hulde voor de oplossing. Arnold Wassink - Lichtenvoorde - 13-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
Bron: klantenvertellen.nl